Telefon +40 344 882 504; +40 736 517 838


Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii hoteliere din cadrul Hotelului Marea Neagra SinaiaProiectul „Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii hoteliere din cadrul Hotelului Marea Neagra Sinaia”, cod MySMIS 112792, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, este implementat de catre SC ROSIANRA SINTOUR SRL si are o valoare totala de 1.182.662,47 din care 993.834,01 reprezinta finantare nerambursabila.

Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in calitate de Autoritate de Management. Proiectul este prevazut a se derula in perioada 20.06.2018-19.09.2019.
Obiectivele proiectului sunt:
1.Cresterea competitivitatii Hotelului Marea Neagra prin modernizarea infrastructurii de cazare;
2. Diversificarea si cresterea calitatii serviciilor hoteliere prin dotare cu echipamente si facilitati moderne pentru turisti;
3. Crearea de noi locuri de munca, respectand criteriile egalitatii de sanse si angajarea din categorii defavorizate;
4. Asigurarea unei derulari optime a proiectului, cu respectarea tuturor indicatorilor si conditionalitatilor pe parcusrul perioadei de implementare.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Relaxare si confort la inaltime!

Construit in anul 2007 si complet renovat in anul 2019, Hotelul Marea Neagra se bucura de o pozitie privilegiata, situandu-se la o plimbare de 7 minute pe jos de Castelul Peles, 15 minute de Manastirea Sinaia si 10 minute de telegondola Sinaia. Pentru cei care iubesc linistea, pentru cei care iubesc natura, aerul proaspat de munte, drumetiile si sporturile de iarna, pentru cei care vor sa evadeze din traficul si aglomeratia din orase, Hotelul Marea Neagra reprezinta o alegere reusita.

Camerele spatioase, dotate cu baie privata cu dus, TV LCD, conexiune WI-FI si minibar va ofera confortul de care aveti nevoie pentru o vacanta reusita. Camerele cu vedere spre munte ofera o proveliste spectaculoasa spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului. Receptia si barul hotelului sunt deschise 24 de ore. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, este deschis in fiecare zi si ofera un meniu tipic romanesc. In incinta restaurantului se organizeaza nunti, botezuri, mese festive si petreceri private.

De la orele 8:00 la orele 11:00 se serveste micul dejun in regim bufet suedez iar incepand cu orele 13:30 pana la orele 22:00 se pot servi si celelalte mese in regim “a la carte” dintr-un meniu romanesc. Sala de conferinte dotata cu videoproiector cu ecran de proiectie, flipchart si conexiune wi-fi are o capacitate de 30 e persoane. Hotelul ofera, de asemenea, gratuit, parcare si conexiune wi-fi in toata structura.

 

Hotel Marea Neagra - Servicii


Cele Mai Populare Destinatii Din Sinaia

Bine ati venit in Sinaia, orasul emblema de pe Valea Prahovei, care a cunoscut o evolutie deosebita gratie implicarii regelui Carol I al Romaniei, incepand cu anul 1866. Daca v-ati cazat, va propunem cateva obiective turistice pentru a le vizita.


La unitatea noastra hoteliera se accepta plata si cu urmatoarele tipuri de bonuri valorice

HOTEL MAREA NEAGRA SINAIA ESTE MEMBRU AL ASOCIATIEI PENTRUU PROMOVAREA Si DEZVOLTAREA TURISMULUI PRAHOVA .  Detalii